0735 - 36 48 93info@l9fitness.se

Gruppträning

Gruppträning i Trelleborg

Tränar du själv men tycker att motivationen inte är lika stark som innan? Då kommer gruppträning ge dig mer styrka och motovation. Vi på L9 Fitness erbjuder gruppträning för dig i Trelleborg med närliggande områden som har Guldkortet/Student/Senior till både gym och gruppass och vi har allt från spinning till skivstångsträning och såklart mycket mer.

Hur sker bokning och avbokning?

Vi har pass som du som medlem kan boka en vecka i förväg till 10 minuter innan passet börjar. Skulle det vara så att du redan är på gymmet öppnar drop-in 10 minuter innan passet startar och du kan då vara med om det finns platser kvar. Skulle du boka ett pass och det redan är fullt hamnar du på en så kallad reservlista och skulle det förekomma att någon avbokar sin plats har du en störe chans att komma med på passet. Avbokning sker fram till en timme innan passet börjar så att de som står på reservlistan har en chans att komma till gymmet i tid.

Jag missade att avboka min gruppträning. Vad händer då?

Är det så att du en gågn har glömt av att avboka ditt pass händer ingenting, men om du av någon anledning har glömt av att avboka ditt pass två gånger så låses möjligheten till att boka pass igen. Har detta hänt dig och du undrar hur du ska ta dig till väga kan du läsa mer om det HÄR.

Ni som bor eller befinner er i Trelleborg med omnejd är varmt välkomna att besöka oss och även testa på vårt gym och grupppträning. Vill ni läsa mer om vad vi har att erbjuda kan ni titta in på vår hemsida. Vi ser fram emot att se er här på L9 Fitness.